نظر اسلام درباره دین زرتشت


زردشتیان به نبوت از زردشت اعتقاد دارند و کتاب اوستا را از او می دانند. بنابر روایات و اخبار خودشان زردشت در قرن ششم پیش از میلاد مسیح در شرق و یا در غرب ایران تولد یافته و در 30 سالگی از جانب اهورا مزدا به پیغمبری برگزیده شده و آیین خود را در آن عصر انتشار داده است. توجه به همین کلام استاد مطهری می تواند در این راستا و آن که آیین زردشتی آیا از ادیان الهی است ما را راهنمایی کند.

پرستش مظاهر طبیعت توسط زرتشتیان
برحسب آن چه تاریخ نشان می دهد نژاد آریا پس از استقرار در سرزمین ایران به پرستش مظاهر طبیعت و... البته مظاهر موت طبیعت از قبیل آتش، خورشید، باران و خاک می پرداختند. آن چه در ایران قدیم وجود داشته، اعتقاد به دو آفریدگار بوده است، نه دو گانه پرستی یعنی ایرانیان قایل به شرک در خالقیت بوده اند نه شرک در عبادت. بعدها زردشت ظهور کرد. از نظر تاریخ به روشنی معلوم نیست که آیا آیین زردشت در اصل، آیینی توحیدی بوده است یا آیین ثنویی؟ «اوستا» موضوع این ابهام را رفع نمی کند، زیرا قسمت های مختلف این کتاب، تفاوت فاحشی با یکدیگر دارد. بخش «وندیداد» اوستا صراحت در ثنویت دارد. ولی از بخش «گاتاها» چندان دوگانگی فهمیده نمی شود، بلکه برحسب ادعای برخی از محققین از این بخش یکتایی استنباط می گردد. به علت همین تفاوت و اختلاف بزرگ است که اهل تحقیق معتقدند اوستائی که در دست است، اثر یک نفر نیست بلکه هر بخش از آن از یک شخص است.



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 9 اسفند 1393برچسب:, | 17:20 | نویسنده : پارسا برهانی |
اشنایی با دین زردشت
 

هنگامی که چند قرن بر ورود آریاییان به ایران گذشت این قوم اندک اندک به شهر نشینی روی آوردند و این مساءله در جهان بینی ایشان تاءثیر گذاشت .
در آن روزگار انسان اصلاح گری بر خاست و آریاییان را که خواستار ترک خرافات قدیم بودند، به آیین تازه ای دعوت کرد و آیین مغان را برانداخت . این پیامبر مصلح که خود را فرستاده خدای خوبی و روشنایی معرفی می کرد، زردشت نام داشت . وی مدعی بود آیین خود را از آهورمزدا دریافت کرده تا جهان را از تیرگیها پاک کند و آن را به سوی نیکی و روشنایی رهنمون شود.
زردشتیان به نامهایی چون گبر و مجوسی و پارسی خوانده می شوند. کلمه ((گبر)) در زبان سریانی به معنای کافر از از جانب دیگران به آنان اطلاق گردیده و واژه ((المجوس )) در دستور زبان عربی ، اسم جنس جمعی و مفرد آن مجوسی است . ((المجوس )) در قرآن کریم (حج :17) در کنار پیروان ادیان دیگر یافت می شود. اکثر علمای اسلام زردشتیان را اهل کتاب دانسته اند. احادیثی نیز در این باب موجود است . آیین زردشت حدود یک قرن قبل از میلاد تحول یافت و آن صورت تحول یافته را آیین مزدیسنی می نامند. مزدیسنا در لغت به معنای ستایش مزداست .



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 9 اسفند 1393برچسب:, | 17:0 | نویسنده : پارسا برهانی |

لیست صد نفره مسافران آینده سیاره مریخ اعلام شد که نام سه جوان ایرانی بین این اسامی دیده می‌شود.

۳ایرانی در لیست پرواز بی بازگشت مریخ! +عکس


پروژه «مارس وان» با هدف ارسال نخستین انسان به سیاره مریخ طراحی شده است؛ اما این سفر تفاوت بزرگی با دیگر سفرها دارد و آن بی‌بازگشت بودن آن است! با این حال این پروژه در ابتدا حدود 202‌هزار داوطلب داشته است که 73 نفر آن‌ها ایرانی بوده‌اند. اکنون در آخرین مراحل ارزیابی این داوطلبان اسامی سه ایرانی به چشم می‌خورد. این سه نفر صادق مدرسی، الهه نوری و سعید قندهاری هستند که شانس خود را برای قرار گرفتن در بین فضانوردان مریخ امتحان می‌کنند.
 



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 7 اسفند 1393برچسب:, | 15:23 | نویسنده : پارسا برهانی |

سفر بی باز گشت

 

 

هفت صبح:۱۸ سال سن، «هوش» به اندازه کافی در کنار سلامت جسمی و روانی به همراه امکان اختصاص هشت سال از زندگی برای تمرین و آمادگی، شرایط اولیه سفر یکطرفه به مریخ اعلام شده است دیگر نه شوخی است و نه داستان علمی تخیلی! به راستی یک نهاد هلندی تصمیم گرفته است که تا سال ۲۰۲۳ یعنی درست ۱۰ سال دیگر چهار انسان را به سطح سیاره مریخ ببرد. سفری که قرار است بی بازگشت باشد و کلونی های ۴ نفره ای که هر دو سال یک بار عازم این سیاره می شوند، رفته رفته به شکل گیری اجتماع اولیه در آن کمک کنند.

این طرح را شرکتی هلندی به نام «مارس – وان» یا همان «مریخ – یک» در سال گذشته میلادی ارائه داد. این شرکت اما در اواخر سال ۲۰۱۲، تصمیم به تغییر در هویت خود گرفت و از شرکتی تجاری تبدیل به سازمان مردم نهاد (NGO) غیرانتفاعی شد. این سازمان دیروز، در حالی شرایط اولیه برای گزینش فضانوران ابدی خود را اعلام کرده است که در همین فرصت کوتاه نزدیک به یک هزار درخواست از مردم برای سفر به مریخ دریافت کرده است.



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 7 اسفند 1393برچسب:, | 15:2 | نویسنده : پارسا برهانی |

اولین تفن همراه در ایران متعلق به چه کسی بود؟؟؟؟!!!

اولین تلفن همراه در ایران

تلفن همراه جزو آن دسته از کالاهایی است که چند دهه اخیر شیوه و رفتار زندگی بشر را دستخوش تغییراتی شگرف كرده است و وسیله ارتباطی موثری برای استفاده کنندگان محسوب میشود.شاید در بعضی از فیلم‌ های سیاه و سفید قدیمی تلفن‌ های همراه عجیبی را دیده باشید و هر بار این سؤال برایتان پیش آمده که این تلفن‌ ها چه نسبتی با موبایل‌ های امروزی داشتند؟آیا هر دو به یک منظور استفاده می شوند یا نه؟ در ادامه تصویری از اولین تلفن همراه موجود در ایران را مشاهده می کنید که با تلفن های همراه امروزی کاملآ تفاوت دارد.ی



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 7 اسفند 1393برچسب:اولین تلفن همراه در ایران،ناصرالدین شاه قاجار, | 14:46 | نویسنده : پارسا برهانی |

شاید این روزها تصور یک روز زندگی بدون موبایل هم برای بسیاری از ما محال باشد اما تنها 20 سال پیش در چنین روزهایی بسیاری افراد حتی فکر ورود موبایل به زندگی شان را هم نمی‌کردند و به همین دلیل زمانی که ثبت نام برای واگذاری تلفن همراه شروع شد آنقدر استقبال مردم کمرنگ بود که حتی برای بازاریابی سیم‌کارت‌ها به نوعی جایزه تعریف شده بود.

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:تلفن همراه در گذشته, | 15:22 | نویسنده : پارسا برهانی |

ضمن دعوت شما به مطالعه (درباره وب) توجه شما را به این مطلب جلب می کنم.

ما کجای این دنیا هستیم؟!

در کرانه عظیم گیتی زمین کجا واقع شده و چشم انسان تا کجای دنیا را می‌تواند کشف کند؟

به گزارش سه نسل، دانشمندان می‌گویند که هستی بیش از 13 میلیارد سال عمر دارد و پیمودن پهنای آن 186 میلیارد سال نوری زمان می‌برد.

تصاویری که در زیر می‌بینید مجموعه‌ای از اجرام آسمانی است که در با تمام وسعت خود در هر عکس نسبت به عکس قبل تبدیل به نقطه‌ای می‌شود و ذره‌ای بیش نیست. حال ما کجای این دنیا هستیم؟


 



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 4 اسفند 1393برچسب:جهان هستی,ما کجای دنیا هستین,دنیا چگونه است,این دنیا تا کجا ادامه دارد,, | 18:36 | نویسنده : پارسا برهانی |